FleetPhoto
Эланд, Дельфин
 Эланд   ·   Дельфин 
Река Большая Нева, устье реки Большая Нева
Санкт-Петербург, Васильевский остров
Балтийский завод

Author: Никита Прохоров           Date: July 4, 2015

Statistics

License: Copyright ©
Published 09.07.2015 10:21 MSK
Views — 1843
Detailed info


Эланд

Class:Tankers
Home Port:Saint Petersburg  
Registry:РКО (РРР до 2022)
Board number:СЗ-05-31
Registry number:143468
Registry class:М-ПР2,5 (лед 30)
MMSI:273458560
Launched:1960
Built:20.09.1960
Builder:
Turku
Current state:Registry data changed Operating
Renames:ЛС-44хх → 1995 или ранее Амур → ок. 2014
В 2000 г. в Санкт -Петербурге переоборудовано в самоходное бункеровочное судно для перевозки нефтепродуктов с температурой вспышки паров выше 60°С по проекту 1894Б ЦКБ "Балтсудопроект"

Валовая вместимость, рег.т: 1315
Дедвейт, т: 1393
Длина, м: 79.7
Ширина, м: 11.3
Высота борта, м: 3.5
Осадка, м: 2.8
Количество и мощность главного двигателя, кВт: 2×294
Марка главного двигателя: R8DV-136A
Information about the vessel is given on the basis of publicly available sources and observations of users of this site. Site Administration has no associations with these sources and not responsible for this data. The information here may be invalid or outdated.

Дельфин

Class:Ярославец (пр. 376 всех модификаций)
Design:РВН-376У
Home Port:Saint Petersburg  
Registry:РКО (РРР до 2022)
Registry number:181684
Registry class:О2,0
Built:1973
Builder:
Сосновка
Yard number:838?
Current state:Sunken or/and abandoned
П/Д РРР 2013
Information about the vessel is given on the basis of publicly available sources and observations of users of this site. Site Administration has no associations with these sources and not responsible for this data. The information here may be invalid or outdated.

Camera Settings

Model:DSC-HX200V
Date and Time:04.07.2015 16:41
Exposure Time:1/1000 sec
Aperture Value:4.5
ISO Speed:100
Focal Length:14.18 mm
Show all EXIF tags

Your comment

Please do not discuss political topics or you will be banned for 1 month!
You need to log in to write comments.